ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Όπως γνωρίζετε το Υπουργείο Παιδείας αποφάσισε για την καλύτερη αντιμετώπιση της πανδημίας να λειτουργήσουν τα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας με εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω της αναστολής λειτουργίας τους, υποχρεούνται να παρέχουν σύγχρονη εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση καλύπτοντας τη διδακτέα ύλη.

Η έναρξη κανονικά των μαθημάτων γίνεται από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 2μμ. Θα σας στέλνουμε αναλυτική ενημέρωση μέσω των εμάιλ σας και της σχολικής ιστοσελίδας με ηλεκτρονική Δ/νση:     https://dim-vrach.kor.sch.gr

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε κιόλας να βρείτε πληροφορίες για τα μαθήματα εκπαιδευτικής τηλεόρασης που ξεκινούν  από αύριο Δευτέρα 16/11/2020 και για το πλαίσιο λειτουργίας της εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης καθώς και για το ωράριο λειτουργίας.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 18/11/2020 στις 14.00 και την Τρίτη το μεσημέρι θα έχετε όλοι το πρόγραμμα των παιδιών σας στα μάιλ σας, αλλά και στην ιστοσελίδα μας. Όλοι οι συνάδελφοι θα προσπαθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία και την διατήρηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στο σχολείο μας.

Ξέρουμε ότι οι δυσκολίες είναι πολλές και οι ελλείψεις σε εξοπλισμό μεγάλες. Μαζί με τον Σύλλογο γονέων προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε να σας βοηθήσουμε!!! Γι’ αυτό από τα ελάχιστα μηχανήματα και τα tablets που περισσεύουν σχολείο και κάποια ακόμα που παραγγέλνουμε θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε όσους έχουν απόλυτη ανάγκη. Για το σκοπό αυτό επικοινωνήστε με τον Δ/ντη του σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση bandrik@sch.gr  

Με τις καλύτερες ευχές μας για υγεία και για γρήγορη επιστροφή στην κανονική λειτουργία !!!

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία!!!

Εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων

Ο Δ/ΝΤΗΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ